News

News: 668
Jul 14, 2023

Міжнародна освітня онлайн- конференція Подяки (м.Варшава).

14 липня 2023 року учителі Криворізької ЗОШ І-ІІІ ступенів Криворізької сільської ради в рамках мережі Українських Освітніх Хабів за підтримки Дитячого Фонду ООН (ЮНІСЕФ) долучились до Міжнародної освітньої онлайн- конференції Подяки (м.Варшава).
Jun 28, 2023

День Конституції.

З цієї нагоди в школі пройшли інформаційно-просвітницькі заходи, у ході яких учні переглянули та обговорили правові основи держави, повторили основні права і свободи громадян, а також основні обов’язки перед державою.
Jun 26, 2023

Учні Криворізької ЗОШ І-ІІІ ступенів відпочивали у місті Сокаль Львівської області .

Протягом десяти днів діти Криворізької громади: учні Криворізької ЗОШ І-ІІІ ступенів відпочивали у місті Сокаль Львівської області .Відпочинок був організований в межах проекту "Пізнай Львівщину".
Jun 22, 2023

День скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні.

Щороку 22 червня український народ вшановує світлу пам'ять земляків, життя яких обірвала Друга світова війна. Горем і болем вона увірвалась в кожну українську домівку.
Jun 18, 2023

Міжнародний день батька та День батька в Україні.

18 червня Міжнародний день батька та День батька в Україні. Учні Криворізької ЗОШ І-ІІІ ступенів доєдналися до фото-флешмобу "Мій тато найкращий".
Jun 15, 2023

Вітаємо наших випускників з закінченням школи!

Шановний 11 клас Криворізької ЗОШ І-ІІІ ступенів! Шкільні роки пролетіли, немов ключ перелітних птахів. Сьогодні не простий день для всіх, адже сьогодні Ваш випускний! Це день, коли закінчується безтурботне дитинство і починається відповідальне доросле життя.
Jun 14, 2023

Вітаємо наших випускників з закінченням 9-го класу!

14 червня 2023 року в Криворізькій ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся онлайн- випускний. Вітаємо наших випускників з закінченням 9-го класу!
Jun 4, 2023

У Криворізькій ЗОШ І-ІІІ ступенів запрацювала ЛІТНЯ ШКОЛА.

У Криворізькій ЗОШ І-ІІІ ступенів запрацювала ЛІТНЯ ШКОЛА, у програмі: -індивідуальні консультації; -додаткові уроки; -подолання освітніх втрат, виявлених під час моніторингу; -підготовка до НМТ; -підтягування результатів навчання; -академічна підтримка учнів.
Jun 4, 2023

4 ЧЕРВНЯ -ДЕНЬ ВШАНУВАННЯ ПАМ’ЯТІ ДІТЕЙ, ЯКІ ЗАГИНУЛИ ВНАСЛІДОК ЗБРОЙНОЇ АГРЕСІЇ РОСІЙСЬКОЇ ФЕДЕРАЦІЇ ПРОТИ УКРАЇНИ.

У школі для учнів 7, 8 та 9 класів ( вчитель історії Іваненко Д.М.) провела годину пам’яті «Навіки в пам’яті маленькі янголята»
Jun 2, 2023

Літня онлайн-школа

Шановні батьки, учні! З 02.06 по 16.06.2023 року працює літня онлайн - школа.