News

News: 668
Sep 1, 2023

" Ми- українці: честь і слава незламним!"

Класні керівники 7 та 8 класу Іваненко Д.М. та Коврижко О.А. провели для учнів перші «З відданістю Україні в серці» та " Ми- українці: честь і слава незламним!"
Sep 1, 2023

Свято Першого дзвоника!

1 вересня 2023 року у Криворізькій ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшло свято Першого дзвоника! Директор школи Наталя Миколаївна Брильова привітала всіх з чудовим святом Днем Знань, який відкриває перед кожним з учнів нові обрії пізнання себе і світу захоплень, побажала всім учням, батькам, вчителям міцного здоров’я, наполегливості та успіхів у навчанні. Також на свято завітали Голова Криворізької військової адміністрації Анна Іванівна Черкашина та начальник гуманітарного відділу освіти Лариса Іонасівна Грибаускас, які побажали приємних вражень, творчого натхнення, успіхів і звершень у навчальному процесі.
Sep 1, 2023

"Ти як? Повертаємося до школи."

На початку свята " Першого дзвоника", практичний психолог школи Лях М.П. провела онлайн спілкування з учнями. Діти переглянули презентацію про ментальне здоров'я, виконували вправи , створили дерево вдячності, виготовили згорток побажань для країни. Налаштувалися на навчання, поспілкувалися, обмінялися думками та враженнями. Разом до ПЕРЕМОГИ!
Aug 29, 2023

ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ЗАХИСНИКІВ УКРАЇНИ, ЯКІ ЗАГИНУЛИ В БОРОТЬБІ ЗА НЕЗАЛЕЖНІСТЬ, СУВЕРЕНІТЕТ І ТЕРИТОРІАЛЬНУ ЦІЛІСНІСТЬ УКРАЇНИ

29 серпня День пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.
Aug 24, 2023

СИЛЬНА ТА НЕЗАЛЕЖНА УКРАЇНО - ЗІ СВЯТОМ ТЕБЕ !

Вільна демократична Україна — запорука нашого майбутнього. За нами — наші рідні, у наших серцях — любов, у наших руках — наше майбутнє. Пам'ятаймо про ціну нашої незалежності, борімося — і поборемо. І на оновленій землі врага не буде, супостата, а буде син, і буде мати, і будуть люди на землі.
Aug 23, 2023

«Під синьо-жовтим прапором свободи»

Сьогодні, 23 серпня, в Україні відзначають День Державного Прапора. Синьо-жовтий прапор для українців – це символ свободи та боротьби за незалежність. Символ нашої української ідентичності.
Aug 22, 2023

День Державного прапора України

Державний прапор – це важлива автентична складова символіки будь-якої країни, яка має відповідне забарвлення та наповненість. Символ суверенної держави Україна є прямокутним полотнищем з двома рівними смугами синього (вгорі) і жовтого (внизу) кольорів. Таке рішення було ухвалено 28 січня 1992 року Верховною Радою. Українському прапору було присвячено державне свято 23 серпня, яке відзначається напередодні Дня Незалежності!
Aug 20, 2023

Робота Літньої освітньої онлайн школи та Школи майбутнього першокласника.

15 серпня в Криворізькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів Криворізької сільської ради розпочала роботу Літня освітня онлайн школа та Школа майбутнього першокласника.
Aug 14, 2023

На старті - новий навчальний рік!

З 14 серпня 2023 року у Криворізькій ЗОШ І-ІІІ ступенів працює Школа Майбутніх Першокласників. Вчитель Матвієнко С.А. запрошує на інтегровані онлайн -заняття своїх учнів. З 14 серпня 2023 року у Криворізькій ЗОШ І-ІІІ ступенів працює Літня Школа для виявлення і надолуження індивідуальних освітніх втрат та розривів. Вчителі школи запрошують учнів 2-11 класів на щоденні онлайн-консультації.
Jul 28, 2023

День Української Державності

Другий рік поспіль ми святкуємо державне свято- День Української Державності. День, який підтверджує тисячолітню історію нашої культури, нашої самобутності, традицій та звичаїв. Українська державність- це тисячолітня історія багатомільйонного народу, зі своєю мовою, традиціями, звичаями, культурою, зі своїм військом, вірою, мовою, зі своїми героями.