News

News: 668
Sep 21, 2023

Міжнародний день миру

Учні 1, 2 та 4 класу Криворізької ЗОШ І-ІІІ ступенів ( кл. керівники Матвієнко С.А., Дугельна О.М. та Мандрика Г.Я.) долучилися до Всеукраїнської акції «Голуб Пам'яті та Миру».
Sep 21, 2023

Міжнародний день миру

В Міжнародний день миру учні 2 та 3 класу ( кл. керівники Дугельна О.М. та Сисенко Л.М.) малювали малюнки "Діти України -за мир", з вірою в швидку Перемогу та Мирне життя.
Sep 21, 2023

Міжнародний день миру

Учні 7 класу Криворізької ЗОШ І-ІІІ ступенів ( кл. керівник Іваненко Д.М.) долучилися до Всеукраїнської акції «Голуб Пам'яті та Миру».
Sep 21, 2023

Міжнародний день миру

В Міжнародний день миру учні 5 класу ( кл. керівник Лях М.П.) малювали малюнки "Діти України -за мир", з вірою в швидку Перемогу та Мирне життя.
Sep 21, 2023

Міжнародний день миру

Для учнів 5 та 7 класу ( кл. керівники Лях М.П. та Іваненко Д.М.) провели виховні години "Мій голуб Миру збереже Україну"
Sep 21, 2023

Міжнародний день миру

Для учнів 3 та 4 класу ( кл. керівники Сисенко Л.М. та Мандрика Г.Я) провели виховні години "Хочемо миру в Україні".
Sep 21, 2023

Міжнародний день миру

Для учнів 1 та 2 класу ( кл. керівники Матвієнко С.А. та Дугельна О.М.) провели виховні години "«Ми хочемо миру на Землі!»".
Sep 20, 2023

Уроки ментального здоров'я

Для учнів Криворізької ЗОШ І-ІІІ ступенів практичним психологом, Лях М.П. проводяться уроки ментального здоров'я, які ознайомлюють дітей , як працюють наші емоції, та з простими вправами, що допоможуть стабілізуватися у складні моменти.
Sep 19, 2023

«Єдиний урок з безпеки», під час якого було роз’яснено вчителям та учням основні правила поведінки у випадку отримання сигналу «Повітряна тривога» та дії при виявленні вибухонебезпечних предметів.

19.09.2023 року для учнів 1-4 класів Криворізької ЗОШ І-ІІІ ступенів Криворізької сільської ради головним інспектором відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Покровського районного управління ГУ ДСНС України у Донецькій області було проведено «Єдиний урок з безпеки», під час якого було роз’яснено вчителям та учням основні правила поведінки у випадку отримання сигналу «Повітряна тривога» та дії при виявленні вибухонебезпечних предметів.
Sep 19, 2023

Всеукраїнська програма ментального здоров’я «Ти як?».

Учні Криворізької ЗОШ І-ІІІ ступенів долучилися до Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?». За ініціативою першої леді Олени Зеленської створено Всеукраїнську програму ментального здоров’я «Ти як?».