News

News: 668
May 18, 2023

З ДНЕМ ВИШИВАНКИ!

Учні Криворізької школи долучилися до фотофлешмобу " З Днем вишиванки!"
May 18, 2023

«ВИШИВАНКА – ДУША УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ»

Учні 4 -го класу ( кл. кер. Матвієнко С.А.) долучилися до віршового флешмобу «Вишиванка – душа українського народу»
May 18, 2023

День вишиванки

Для учнів 1,2,3,4 та 6 класу ( кл. кер. Дугельна О.М., Сисенко Л.М., Мандрика Г.Я, Матвієнко С.А та Іваненко Д.М.) провели виховні години до Дня вишиванки.
May 17, 2023

Інтерактивна вікторина "Правила дорожнього руху"

В рамках Тижня безпеки дорожнього руху, метою якого є профілактика дорожньо-транспортного травматизму за участі дітей та вироблення навичок дотримання правил поведінки на дорозі, у 6 класі ( кл. кер. Іваненко Д.М.) була проведена інтерактивна вікторина "Правила дорожнього руху". В цікавій ігровій формі діти повторили вже відомі правила дорожнього руху.
May 16, 2023

"НАДАННЯ ПЕРШОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ В РЕЗУЛЬТАТІ ДТП"

Щороку трапляються тисячі ДТП. Учасниками ДТП стають не тільки дорослі, а також діти. І тому ми дорослі передаємо їм знання, як слід поводитись в небезпечних ситуаціях і не панікувати. З цією метою і в рамках тижня безпеки дорожнього руху з учнями 7-9 класу учитель Дугельний Д.А. провів онлайн урок- практикум "Надання першої медичної допомоги в результаті ДТП".
May 15, 2023

"Дорожні знаки-наші друзі"

Традиційно в нашому закладі проводиться Тиждень безпеки дорожнього руху, метою якого є профілактика дорожньо-транспортного травматизму та усвідомлення необхідності вироблення навичок дотримання правил поведінки на дорозі. Здобувачі освіти 1,2,3 та 4 класів ( кл. кер. Дугельна О.М, Сисенко Л.И, Мандрика Г.Я, та Матвієнко С.А.) провели виховні години "Дорожні знаки - наші друзі". Діти повторили назви дорожних знаків,пограли в ігри.
May 12, 2023

ВИШИВАЮ СОБІ ОБЕРІГ

12 травня в Криворізькій сільській бібліотеці, майстриня Васьковська Ірина провела для учнів Криворізької ЗОШ І-ІІІ ступенів майстер-клас з отримання практичних навичок вишивання традиційною українською технікою вишивки «хрестиком».
May 12, 2023

Дня Матері

Для учнів 2-го та 4-го класу ( кл.кер. Мандрика Г.Я та Матвієнко С.А.) провели для учнів інформаційну годину до Дня Матері.
May 12, 2023

Онлайн урок Цивільної безпеки з учнями

12 травня 2023 року головний інспектор Покровського районного управління Головного управління ДСНС України у Донецькій області в режимі онлайн провів урок Цивільної безпеки з учнями 1- 7 класів Криворізької ЗОШ І-ІІІ ступенів Криворізької сільської ради.
May 9, 2023

«Європа і Україна - ми разом одна родина»

Україна вперше святкує День Європи, який відзначатимуть щороку 9 травня разом з державами Європейського Союзу. У цей день учні 4-го та 5 класу ( кл.кер. Матвієнео С.А. та Лашина А.В.) створили тематичні малюнки «Європа і Україна - ми разом одна родина».