News

News: 668
Oct 1, 2023

"Оберіг для українського воїна"

До Дня захисника України та Дня українського козацтва учні 5 класу ( кл. керівник Лях М.П.) виготовили листівки "Оберіг для українського воїна".
Oct 1, 2023

День Захисника і Захисниць України

1 жовтня вся Україна святкує славне свято -День Захисника і Захисниць України. Для учнів 3та 4 класу ( кл.керівники Сисенко Л.М. та Мандрика Г.Я. ) провели для учнів виховну годину на тему «Козацької слави одвічна сурма».
Oct 1, 2023

«Хай живе козацька воля, хай живе козацька доля»

1 жовтня вся Україна святкує славне свято -День Захисника і Захисниць України. Для учнів 5 та 6 класу ( кл.керівники Лях. М.П. та Лашина А.В. ) провели для учнів виховну годину на тему «Хай живе козацька воля, хай живе козацька доля»
Oct 1, 2023

"Збройні сили України - гордість нашої держави!"

1 жовтня вся Україна святкує славне свято -День Захисника і Захисниць України. Для учнів 1 та 2 класу ( кл.керівники Матвієнко С.А. та Дугельна О.М.) провели для учнів виховну годину на тему "Збройні сили України - гордість нашої держави!"
Sep 29, 2023

Урок звитяги «Герої рідного краю»

29 вересня 2023 року, відбувся загальнообласний урок звитяги «Герої рідного краю». Активно до онлайн-уроку долучилася Криворізька ЗОШ І-ІІІ ступенів.
Sep 28, 2023

82-га річниця трагедії Бабиного Яру

Для учнів Криворізької ЗОШ І-ІІІ ступенів ( вчитель Іваненко Д.М) провела виховну годину " «Трагедія Бабиного Яру – в серці українського народу»" Бабин Яр – всесвітньо відомий, очевидно найбільш моторошний, але не єдиний в Україні символ Голокосту. Масові страти людей за національною, етнічною, культурною, релігійною та класовою ознаками проводилися тоталітарними режимами у ХХ столітті по всій Україні, а у часи Другої світової війни стали уособленням нацистської політики масового знищення населення.
Sep 28, 2023

Тиждень протидії булінгу

"Спробуйте бути хоч трохи добрішими - і ви побачите, що будете не в змозі зробити поганий вчинок". (Конфуцій). З учнями 7 класу практичний психолог Лях М.П. провела заняття "Шкільний булінг. Протидія".
Sep 26, 2023

Всесвітній день здоров’я довкілля.

26 вересня офіційно відзначають Всесвітній день здоров’я довкілля. Цього дня громадські організації проводять заходи, спрямовані на поліпшення стану навколишнього середовища: очищення водних джерел, збереження заповідних об’єктів, поширення екологічних знань. Учні 7 класу( кл.керівник Іваненко Д.М.) долучилися до виховного заходу “ Всесвітній день здоров’я довкілля ”.
Sep 25, 2023

Всеукраїнський тиждень з протидії булінгу.

Разом з учнями 5 класу практичний психолог Лях М.П. обговорили питання: " Чому одні нетерпимі до інших? Чому той, хто відрізняється від оточуючих, частіше залишається на самоті та стає об'єктом насмішок,а іноді - й проявів колективного цькування, булінгу? ", а також визнчили, які є види булінгу..
Sep 22, 2023

З метою розширити знання учнів Криворізької ЗОШ І-ІІІ ступенів про партизанський рух в Україні для учнів 6 та 7 класу ( кл. керівники Лашина А.В. та Іваненко Д.М.) було проведено виховні години: «Партизани – наша сила, наша гордість», "Слава партизанам".