News

News: 715
Sep 3, 2018

Перший дзвінок

Третього вересня шкільне подвір’я Криворізької ЗОШ І-ІІ ст. знову наповнились веселим гамором, і школа радо зустрічала святково одягнених і усміхнених школярів. Хтось з них прийшов до рідної школи в друге, втретє, вчетверте…ну а хтось – востаннє чи перше. Це свято є завжди дуже хвилюючим і зворушливим для вчителів батьків і, звичайно ж, учнів. На святі панувала затишна та тепла атмосфера. Директор школи, Брильова Н.Н. привітала усіх присутніх зі святом та з початком нового навчальго року. Також вона вручила нагороди та подяки учням, які у минулому навчальному році мали вагомі здобутки в навчанні і брали активну участь у житті школи. Особливим це свято стало і для наших першокласників. Адже у їхньому житті відкрито нову сторінку, де все вперше – перший дзвоник, перша вчителька, перший урок. І не дивно, що саме їм, першокласникам, адресовані цього дня найтепліші слова. Віршами, танцями та піснями вітали наймолодших школярів і їх старші колеги.
Aug 24, 2018

День Незалежності України

День Незале́жності України — державне свято України, яке відзначається щороку 24 серпня на честь ухвалення Верховною Радою УРСР Акта проголошення незалежності України, що прийнято вважати датою створення держави Україна в її сучасному вигляді.
Aug 23, 2018

День Державного Прапора України

День Держа́вного Пра́пора Украї́ни — державне свято України, присвячене одному з її державних символів — Прапору України. Відзначається щорічно 23 серпня
Jul 28, 2018

1030-річчя хрещення Київської Русі – України

День Хре́щення Ки́ївської Русі́ — Украї́ни — державна пам'ятна дата в Україні на честь Хрещення Русі, що відзначається щорічно 28 липня — у день пам'яті святого рівноапостольного князя Володимира
Jun 19, 2018

22 червня – День скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні

22 червня 1941 року розпочався найкривавіший період у трагічній історії Другої світової війни, що завдала нашому народові страшних та непоправних втрат - забрала життя мільйонів українців, дощенту зруйнувала міста і села.
Jun 18, 2018

Заходи до Дня вшанування пам’яті жертв Голодоморів

Україна в 1932-1933 роках пережила страшну трагедію – Голодомор, який забрав мільйони людських життів.Без болю не згадати страшні муки і переживання українського народу в 1932- 1933 роках. Ще довго-довго з покоління в покоління будуть передавати батьки синам і дочкам, а ті своїм дітям спогади про тих, які залишили життя земне у пекельних муках.
Jun 14, 2018

День правових знань До річниці Конституції України в пришкільному таборі відпочинку "Дитяча оселя"

День правових знань До річниці Конституції України в пришкільному таборі відпочинку "Дитяча оселя"
Jun 8, 2018

Випускний вечір у 9 класі "Дитинства місячна соната"

8 червня 2018 року відбулося чудове свято з нагоди закінчення дев’ятикласниками базової школи. Вони пройшли нелегку дорогу і дочекались цього дня. Позаду був навчальний рік, ДПА. Більшість з них продовжать навчання в 10 класі, а деякі вже покинуть рідні стіни школи. Їх було не впізнати: урочисті, гарні, відчувши себе дорослими, вони заходили в актову залу школи. Розпочала свято директор школи Брильова Наталя Миколаївна. Вона привітала випускників зі святом, побажала їм гарної долі, удачі, досягнення поставлених цілей та бути вдячними батькам та вчителям, котрі вкладали у них душу. Наталя Миколаївна вручила випускникам свідоцтва про базову освіту. Дугельна Ольга отримала свідоцтво з відзнакою. Випускники школи подарували казковий вальс, який з перших секунд заполонив глядачів та змусив їх аплодувати стоячи, театралізовану сценку,слова вдячності учителям та батькам за чудові роки життя прожиті разом.
Jun 8, 2018

Потреба закладів закладів загальної середньої освіти в підручниках 5, 10 класах

а
Jun 6, 2018

У пришкільному таборі відпочинку Криворізької ЗОШ І-ІІІ ступенів «Дитяча оселя» Олімпійський День.

6 червня 2018 року у пришкільному таборі відпочинку Криворізької ЗОШ І-ІІІ ступенів «Дитяча оселя» проведений Олімпійський День. Захід розпочався з веселої активної зарядки, на якій діти отримали великий заряд бадьорості та позитиву. Після сніданку, підхопивши гарні емоції дітей, учитель фізичної культури школи Брильов О.А. організував спортивно-розважальну програму «Спритні, грайливі, кмітливі». Діти розділилися на дві команди – вони стрибали, грали з м’ячем та виконували різноманітні спортивні завдання. Наступними були змагання з міні-футболу, та просвітницькі хвилинки щодо формування здорового способу життя . Усі заходи були спрямовані на те, щоб кожен із учасників мав змогу ще раз пригадати, що здоров’я людини – безцінний дар, тому ставитись до нього треба бережливо.