News

News: 668
Apr 2, 2018

«Весна тепло дарує, Великдень світлий нам звітує»

Великдень - це найбільше свято у світовій історії. Світле Воскресіння прийнято наповнювати добрими справами, збагачуватися духовно, допомагати ближньому, дарувати надію і підтримувати віру в серцях на щасливе і радісне майбутнє.
Mar 23, 2018

Всесвітній День боротьби з туберкульозом

Всесвітній День боротьби з туберкульозом
Mar 23, 2018

#Тризубгуртує#

23 березня 2018 року учні та педагогічний колектив школи приєдналися до всеукраїнського флешмобу "Тризуб гуртує", який присвячений відзначенню 100-річчю від дня , коли Українською Центральною Радою було прийнято тризуб як Великий і малий державний Герб УНР. Тризуб - це наш Герб, який ми, українці, поважаємо!
Mar 16, 2018

Jбласний конкурс виразного читання "Майстер слова"

15 березня 2018 року,у місті Краматорську відбувся обласний конкурс виразного читання "Майстер слова". Учениця 10 класу Криворізької ЗОШ І-ІІІ ступенів Широких Аліна отримала Диплом Переможця ІІ ступеню. Вітаємо!
Mar 14, 2018

День українського добровольця

День українського добровольця
Feb 22, 2018

"О слово рідне, хто без тебе я?!"

22 лютого до Міжнародного дня рідної мови для учнів 5-7 класів учитель української мови та літератури Єрмоленко В.П. провела вікторину «О слово рідне, хто без тебе я?». Діти показали гарний результат в бліц-опитуванні, відгадували загадки, читали скоромовки, складали сенкани про мову. Учні 8-11 класів написали диктант єднання. Всі з нетерпінням чекають результатів.
Feb 21, 2018

Міжнародний день рідної мови

21 лютого у бібліотеці школи пройшов урок "Мови чисте джерело". Учні розповідали вірші,слухали українські пісні, ознайомилися зі скорботним календарем української мови.
Feb 21, 2018

Фестиваль «Мови різні, душа одна»

21 лютого 2018 року наша школа взяла активну участь в ІІІ обласному фестивалі етнічних та національних мов і культур «Мови різні, душа одна» в м.Краматорську, на якій були представлені виставки робіт учнів та вчителів школи: Дугельного Д.А., Лях М.П., Сівкової М.О.,Матвієнко С.А. Васьковських Ірини та доньки Софії, Деревенця В., Броваренка І., Броваренко А., Дугельної О., майстер-клас повара школи Чумаченко Є.М. та її помічниць Карманець А., Широких А. Додому повернулися з дипломами переможців. Вітаємо наших дипломантів!
Feb 20, 2018

Небесна сотня

20 лютого у Криворізькій ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшли заходи щодо вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної сотні.У 5-11 класах відбулися уроки мужності «Воїни світла в наших серцях»,виставка літератури ,присвячена Героям Небесної Сотні, флешмоб «Свічка пам’яті», а також показ документальних фільмів «Зима, що нас змінила», »Революція Гідності», присвячених історичним подіям в Україні(листопад 2013-лютий 2014 року).
Feb 19, 2018

Масляна

У субботу 17 лютого учителі та учні Криворізької ЗОШ взяли активну участь у загальносільському святі «Масляна» . Торгували смачною випічкою, танцювали, співали, водили хороводи, каталися на конях, змагалися на спритність, силу, винахідливість. Прощавай, зимо!