News

News: 668
May 5, 2018

Із життя літнього мовного табору "Rainbov"Криворізької ЗОШ І-ІІІ ступенів

29 травня 2018 року на базі Криворізької ЗОШ відкрився літній мовний табір "Rainbov". Мета - створення англомовного середовища та умов для заохочення учнів до вивчення англійської мови. 5 червня до табору завітали вихованці Добропільської ЗОШ .Учитель англійської мови Москаленко С.П. організувала та провела захід"Англійське чаювання", під час якого діти ознайомилися із традиціями країни, мову якої вони вивчають.Також у програмі були: перегляд відео,діалоги,музичний калейдоскоп,обмін враженнями
May 5, 2018

День здоров'я у Криворізькій ЗОШ І-ІІІ ступенів

Криворізька ЗОШ І-ІІІ ст. взяла участь у Всеукраїнській інформаційно-профілактичній акції “Відповідальність починається з мене”. Метою акції є підвищення усвідомленості та інформування населення України щодо ведення здорового способу життя, підвищення соціальної активності й зміцнення здоров'я, формування стійких мотивацій до самостійних занять фізичною культурою і спортом. 5 травня був проведений День здоров’я. Для учнів 1-4 класів проведені естафета, дискотека, розважальні конкурси та конкурс малюнку на асфальті. Учні 5-11 класів разом зі своїми вчителями виїхали шкільним автобусом до села Зелене. Програма була насиченою: екскурсія до рекреації півонії тонколистої, занесеної до Червоної Книги України, різноманітні спортивні змагання, смачний куліш у виконанні шеф-кухара, учителя фізики Леонова В.М., відкриття купального сезону. Цей день для всіх залишив незабутні враження, позитивні емоції, чудові світлини.
Apr 27, 2018

"Про вибір та замовлення підручників для 5, 10 класів закладів загальної середньої освіти

Протокол педагогічної ради "Про вибір та замовлення підручників для 5,10 класів закладів загальної середньої освіти
Apr 26, 2018

Відлуння Чорнобильських дзвонів

Кожного року 26 квітня ми перегортаємо сторінку пам’яті Чорнобиля. Дзвонять в наших душах чорнобильські дзвони, нагадуючи про біду, яка ніколи не повинна повторитися. Минуло багато рокiв, а чорний день аварії на Чорнобильській АЕС продовжує хвилювати людей: i тих, кого вiн зачепив своїм недобрим крилом, i тих, хто народився пiзнiше. Цей день не минув безслiдно; вiн буде завжди об’єднувати всiх одним спогадом, одним сумом, однiєю надiєю. 26 квітня для 1-4 класів пройшли виховні години "Чорнобиль – наша пам'ять і пересторога». Для учнів 5-11 класів у шкільній бібліотеці пройшла демонстрація документальних, художніх відеофільмів на «чорнобильську» тематику «Чорні крила біди», «Дзвони тривоги» та інші , книжкова виставка-реквієм «Чорна трагедія на кольоровій землі»
Apr 25, 2018

До 100-річчя Української революції 1917-1921 років та вшанування пам'яті її учасників

На виконання Указу Президента України «Про заходи з відзначення 100-річчя подій Української революції 1917 - 1921 років» від 22.01.2016 № 17, згідно з планом заходів з відзначення 100-річчя подій Української революції 1917-1921 років та вшанування пам’яті її учасників на період до 2021 року, затвердженим розпорядженням Кабінету Міністрів України від 26.10.2016 № 777-р. в Криворізькій ЗОШ І-ІІІ ступенів було проведено: історичний вісник «Із 100-річної давнини 1917 року…», бесіди «Початок Української Революції», урок-пам’яті «Вірність історичній правді: значення Української революції 1917-1921 років»,урок-аукціон «Історичні уроки Української революції». В шкільній бібліотеці організовано виставку літератури з описом подій Української революції 1917-1921 років: «Сторінками Української революції», «Подія ця пройшла по їхніх долях: Українська революція 1917-1921 років у художніх творах».
Apr 16, 2018

Позапланова перевірка щодо додержання (виконання) вимог законодавства у сфері цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки.

13 квітня 2018 року у Криворізькій ЗОШ І-ІІІ ступенів була проведена позапланова перевірка щодо додержання (виконання) вимог законодавства у сфері цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки. Перевірку здійснював майор служби цивільного захисту 19 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Донецькій області Бєляєв Іван Євгенійович. Відбулося відпрацювання евакуації учасників навчально-виховного процесу на випадок виникнення пожежі.Був оцінений порядок дій учасників під час евакуації, проведено лекцію про пожежну та протимінну безпеку та практичний захід :" Правила користування вогнегасником ВП-9".
Apr 11, 2018

Міжнародний день визволення в’язнів фашистських таборів

Згідно з розпорядженням Глави Адміністрації Президента України від 31.03.2018 № 43-01/211 метою тематичних заходів з відзначення Міжнародного дня визволення в’язнів фашистських таборів є виховання шанобливого ставлення до представників старшого покоління, гідне вшанування пам’яті загиблих, консолідація зусиль влади та громадянського суспільства навколо історії боротьби Українського народу за свою свободу у період Другої світової війни, які під час Другої світової війни постраждали від нацистських переслідувань, пам’яті про загиблих.
Apr 6, 2018

Педагогічна рада"Особистісне зростання вчителя як мета і результат педагогічного досвіду"

5 квітня 2018 року у Криворізькій ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося засідання педагогічної ради:"Особистісне зростання вчителя як мета і результат педагогічного досвіду"
Apr 5, 2018

Нарада з питань реалізації Програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді в Донецькій області на 2016-2020 рр.

5 квітня 2018 року у Криворізькій ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулася нарада з питань реалізації Програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді в Донецькій області на 2016-2020 рр.З порадами, рекомендаціями виступила методист з виховної роботи відділу освіти Добропільської РДА Булатова О.П.
Apr 4, 2018

Акція «Бути здоровим – жити здорово!»

4 квітня в Криворізькій ЗОШ І-ІІІ ступенів була проведена акція «Бути здоровим – жити здорово!» присвячена Всесвітньому дню здоров’я (7 квітня) з метою привернення уваги школярів до власного здоров’я, визначення пріоритету здорового способу життя як основного чинника його збереження і зміцнення.