News

News: 668
Feb 15, 2018

Поетичний марафон "Схід-Захід разом"

15 лютого у світлиці Криворізької ЗОШ І-ІІІ ступенів, в рамках реалізації проекту «Схід – Захід разом» ,відбувся поетичний марафон, на який завітав гість – поет, громадський активіст з міста Судова Вишня, що на Львівщині, Василь Іванович Сюмак. Автор власних віршів та виконавець віршів своїх земляків висловив свої думки про сучасні події в Україні. Лунали вірші українських поетів ( як класиків так і сучасних), а також вірші наших поетів земляків: Михайла Рекуна, Карманець Раїси Миколаївни, учителів нашої школи Валентини Петрівни Броваренко, Валентини Федорівни Єрмоленко.
Feb 13, 2018

Замовлення підручників для 5 класу

12 лютого 2018 року відбулася педагогічна рада щодо вибору та замовлення підручників для 5 класу закладів загальної середньої освіти
Feb 1, 2018

Повернення учениці Криворізької ЗОШ І-ІІІ ступенів Дугельної Ольги з церемонії нагородження переможців конкурсу есе з медіаграмотності.

На церемонію нагородження приїхали 18 учасників зі своїми вчителями чи батьками, серед яких була учениця Криворізької ЗОШ І-ІІІ ступенів Дугельна Ольга та її вчитель Савіна Олена Сергіївна. Поспілкуватись із учнями прийшли Кароліна Ашіон, ведуча Прямого каналу, та Любомир Ференс, редактор та ведучий «Громадського радіо». Потім учасники поїхали на «Громадське ТБ», де з ними спілкувалась та провела екскурсію Настя Станко. Всього на конкурс надійшло 143 роботи, а також шість поза конкурсом (через невідповідність за віком чи форматом роботи). дівчат. Переможці отримали призи від партнерів конкурсу: книжки від видавництв «Наш формат» і «Видавництво Старого Лева», конструктори від Vision House, а також підписку на журнал «Однокласник». Відзнаки від журі одержали 12 авторів есе. Це: Діденко Данило, м.Київ, Левченко Софія, м.Суми, Дугельна Ольга, Донецька область, Добропільський район, с. Криворіжжя Кужель Влада, смт.Зачепилівка, Харківська обл., Березовський Олег, м.Новомосковськ, Дніпропетровська обл. Гаврилова Юлія, м.Миколаїв Дудник Влада, м.Полтава Марданов Роман, Дніпропетровська обл., Греськів Мар’яна, м.Дорогобич, Львівська обл., Окорокова Катерина, м.Сватове, Луганська обл. Погорєлова Анна, м.Сєвєродонецьк, Луганська обл. Іванова Ольга, смт.Новодонецьке
Jan 29, 2018

100 років бою під Крутами

«Героїзм юних українців в обороні Батьківщини 1918 Крути»
Jan 22, 2018

День Соборності України

День Соборності України
Jan 16, 2018

Реєстрація на пробне тестування ЗНО

Реєстрація на пробне ЗНО -2018 успішно розпочалася! З 9 по 31 січня 2018 року буде тривати реєстрація для участі в пробному ЗНО. В перший день роботи сервісу, на сайті Донецького регіонального центру зареєструвалися більше 430 осіб, 280 учасників з Донецької області та 150 - з Луганської. Запрошуємо всіх випускників закладів освіти поточного року Донецької та Луганської областей, а також випускників минулих років, учнів (слухачів, студентів) професійно-технічних, вищих закладів освіти спробувати свої сили у складанні пробного тестування з української мови і літератури -24 березня, 31 березня - з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської,іспанської, німецької, французької мов. На пробному ЗНО ви можете використати унікальну можливість спробувати себе в новому форматі тестування з іноземних мов – аудіюванні.
Jan 5, 2018

Участь у Всеукраїнській акції "Різдвяна колядка-захисникам України"

Різдвяні вітання учасників АТО
Dec 26, 2017

Відзначення 80-річчя від дня народження В’ячеслава Чорновола

Відзначення 80-річчя від дня народження В’ячеслава Чорновола
Dec 19, 2017

День Святого Миколая

День Святого Миколая
Dec 14, 2017

День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС

День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС