News

News: 715
Mar 16, 2018

Jбласний конкурс виразного читання "Майстер слова"

15 березня 2018 року,у місті Краматорську відбувся обласний конкурс виразного читання "Майстер слова". Учениця 10 класу Криворізької ЗОШ І-ІІІ ступенів Широких Аліна отримала Диплом Переможця ІІ ступеню. Вітаємо!
Mar 14, 2018

День українського добровольця

День українського добровольця
Feb 22, 2018

"О слово рідне, хто без тебе я?!"

22 лютого до Міжнародного дня рідної мови для учнів 5-7 класів учитель української мови та літератури Єрмоленко В.П. провела вікторину «О слово рідне, хто без тебе я?». Діти показали гарний результат в бліц-опитуванні, відгадували загадки, читали скоромовки, складали сенкани про мову. Учні 8-11 класів написали диктант єднання. Всі з нетерпінням чекають результатів.
Feb 21, 2018

Міжнародний день рідної мови

21 лютого у бібліотеці школи пройшов урок "Мови чисте джерело". Учні розповідали вірші,слухали українські пісні, ознайомилися зі скорботним календарем української мови.
Feb 21, 2018

Фестиваль «Мови різні, душа одна»

21 лютого 2018 року наша школа взяла активну участь в ІІІ обласному фестивалі етнічних та національних мов і культур «Мови різні, душа одна» в м.Краматорську, на якій були представлені виставки робіт учнів та вчителів школи: Дугельного Д.А., Лях М.П., Сівкової М.О.,Матвієнко С.А. Васьковських Ірини та доньки Софії, Деревенця В., Броваренка І., Броваренко А., Дугельної О., майстер-клас повара школи Чумаченко Є.М. та її помічниць Карманець А., Широких А. Додому повернулися з дипломами переможців. Вітаємо наших дипломантів!
Feb 20, 2018

Небесна сотня

20 лютого у Криворізькій ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшли заходи щодо вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної сотні.У 5-11 класах відбулися уроки мужності «Воїни світла в наших серцях»,виставка літератури ,присвячена Героям Небесної Сотні, флешмоб «Свічка пам’яті», а також показ документальних фільмів «Зима, що нас змінила», »Революція Гідності», присвячених історичним подіям в Україні(листопад 2013-лютий 2014 року).
Feb 19, 2018

Масляна

У субботу 17 лютого учителі та учні Криворізької ЗОШ взяли активну участь у загальносільському святі «Масляна» . Торгували смачною випічкою, танцювали, співали, водили хороводи, каталися на конях, змагалися на спритність, силу, винахідливість. Прощавай, зимо!
Feb 15, 2018

Поетичний марафон "Схід-Захід разом"

15 лютого у світлиці Криворізької ЗОШ І-ІІІ ступенів, в рамках реалізації проекту «Схід – Захід разом» ,відбувся поетичний марафон, на який завітав гість – поет, громадський активіст з міста Судова Вишня, що на Львівщині, Василь Іванович Сюмак. Автор власних віршів та виконавець віршів своїх земляків висловив свої думки про сучасні події в Україні. Лунали вірші українських поетів ( як класиків так і сучасних), а також вірші наших поетів земляків: Михайла Рекуна, Карманець Раїси Миколаївни, учителів нашої школи Валентини Петрівни Броваренко, Валентини Федорівни Єрмоленко.
Feb 13, 2018

Замовлення підручників для 5 класу

12 лютого 2018 року відбулася педагогічна рада щодо вибору та замовлення підручників для 5 класу закладів загальної середньої освіти
Feb 1, 2018

Повернення учениці Криворізької ЗОШ І-ІІІ ступенів Дугельної Ольги з церемонії нагородження переможців конкурсу есе з медіаграмотності.

На церемонію нагородження приїхали 18 учасників зі своїми вчителями чи батьками, серед яких була учениця Криворізької ЗОШ І-ІІІ ступенів Дугельна Ольга та її вчитель Савіна Олена Сергіївна. Поспілкуватись із учнями прийшли Кароліна Ашіон, ведуча Прямого каналу, та Любомир Ференс, редактор та ведучий «Громадського радіо». Потім учасники поїхали на «Громадське ТБ», де з ними спілкувалась та провела екскурсію Настя Станко. Всього на конкурс надійшло 143 роботи, а також шість поза конкурсом (через невідповідність за віком чи форматом роботи). дівчат. Переможці отримали призи від партнерів конкурсу: книжки від видавництв «Наш формат» і «Видавництво Старого Лева», конструктори від Vision House, а також підписку на журнал «Однокласник». Відзнаки від журі одержали 12 авторів есе. Це: Діденко Данило, м.Київ, Левченко Софія, м.Суми, Дугельна Ольга, Донецька область, Добропільський район, с. Криворіжжя Кужель Влада, смт.Зачепилівка, Харківська обл., Березовський Олег, м.Новомосковськ, Дніпропетровська обл. Гаврилова Юлія, м.Миколаїв Дудник Влада, м.Полтава Марданов Роман, Дніпропетровська обл., Греськів Мар’яна, м.Дорогобич, Львівська обл., Окорокова Катерина, м.Сватове, Луганська обл. Погорєлова Анна, м.Сєвєродонецьк, Луганська обл. Іванова Ольга, смт.Новодонецьке