Новости

Новости: 715
16.02.2024

#Деньєднання


15.02.2024

15 ЛЮТОГО В УКРАЇНІ ВІДЗНАЧАЄТЬСЯ ДЕНЬ ВШАНУВАННЯ УЧАСНИКІВ БОЙОВИХ ДІЙ НА ТЕРИТОРІЇ ІНШИХ ДЕРЖАВ.

Сьогодні виповнюється 35 роки із дня завершення неоголошеної війни. Вона тривала майже 10 років і вимагала великих матеріальних і людських жертв. З цієї нагоди в Криворізькій ЗОШ І-ІІІ ступенів для учнів 8-11 класів ( вчитель Іваненко Д.М.) провела виховні години «Трагедія та подвиг Афганської війни».
08.02.2024

Для учнів Криворізької ЗОШ І-ІІІ ступенів Вчитель інформатики Кукочка А.М. провів бесіду "Кібербезпека в Інтернеті " Безпека дитини в Інтернеті: від загроз до можливостей.
27.01.2024

"Трагедія Голокосту: місце злочину - Бахмутські алебастрові штольні"

Для учнів 8 – 10 класів вчитель історії Криворізької ЗОШ І-ІІІ ступенів Іваненко Д.М. , провела виховну годину та учні переглянули відеовиступ -презентацїю «Трагедія Голокосту: місце злочину – Бахмутські алебастрові штольні». Голокост - вісім букв жаху та болю; так називають скоєний під час Другої світової війни геноцид євреїв та інших уразливих соціальних груп. Солдати Третього Рейху та їхні союзники переслідували та знищували євреїв, а також військовополонених, людей з інвалідністю та психічними захворюваннями та всіх, хто на думку нацистів був "неповноцінним". Для вшанування пам'яті безневинно вбитих та висвітлення злочинів нацистів було започатковано Міжнародний день пам'яті жертв Голокосту 27 січня. Українцям також важливо пам'ятати про цю трагедію, жертвами якої в нашій країні стали приблизно 1,5 мільйона людей.
22.01.2024

День Соборності України

Для учнів 3 та 4 класу ( кл. керівники Сисенко Л.М. та Мандрика Г.Я.) провели виховну годину «Велика злука – великі сподівання». День Соборності України, що відображає знаменні події 105-річної давності, звернений одночасно і в майбутнє Української держави, в якій у повній мірі має бути забезпечене невід’ємне право кримськотатарського народу на самовизначення на своїй історичній території – в Криму, який є невіддільною частиною України! З Днем Соборності, Україно!
16.01.2024

Всеукраїнський день пам’яті "кіборгів"

Для учнів 7 класу ( кл. керівник Іваненко Д.М.) провела виховну годину "Фортеця кіборгів". "Кіборги витримали, не витримав бетон" - слова, які увійшли в історію нашої країни разом із подвигом українських бійців. Сьогодні згадаємо тих, хто вистояв і хто власним життям мужньо тримав оборону Донецького аеропорту з 26 травня 2014 року до 22 січня 2015 року під час війни на сході України. Нехай боїться ворог, бо ми незламні і непереможні! Низький уклін тим, хто боронить нашу країну... Пам'ятаємо і не дамо забути нащадкам!
07.01.2024

Міжнародний математичний конкурс "Кенгуру"

Отож 15-17 грудня 2023 року учні Криворізької ЗОШ І-ІІІ ступенів ( вч. математики Лашина А.в.) також долучились до часточки математичної краси і культури і спробували свої сили у Всеукраїнському етапі конкурсу . А отримані сертифікати - особиста перемога кожного.
06.01.2024

Вітаємо

Вітаємо учнів Криворізької ЗОШ І-ІІІ ступенів Криворізької сільської ради з перемогою в ІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з екології Броваренка Івана учня 11 класу, з географії та математики Єрмакова Дмитра учня 9 класу, з математики Братковську Ангеліну ученицю 7 класу та бажаємо гідно представити нашу школу в ІІІ(обласному) етапі
05.01.2024

Освітній Суп

Учениця 7 класу Дугельна Ксенія доєдналася до проєкту та отримали не тільки знання, але й сертифікати. Продовжуємо працювати на результат!!!