Новости

Новости: 715
05.05.2024

#ВЕЛИКДЕНЬ

Щовесни християни з радістю відзначають Великдень. Це найсвітліше свято у році, присвячене чудовому воскресінню Ісуса після його страти. Дата свята щороку змінюється. У 2024 році Великдень буде пізнім. В українців є багаті та давні великодні традиції, а саме свято однаково люблять дорослі та діти. Учні Криворізької ЗОШ І-ІІІ ступенів долучилися до святкування свята Великодня.
26.04.2024

#чорнобиль

#чорнобиль
25.04.2024

#День_Цивільного_Захисту

День Цивільного Захисту — це важлива подія, яка спрямована на підготовку учнів до дій у надзвичайних ситуаціях. Для учнів Криворізької ЗОШ І-ІІІ ступенів було проведено інформаційні години. День Цивільного Захисту в школі — це не лише можливість навчитися важливим навичкам безпеки, але й сприяння зміцненню спільного духу та взаємопідтримки серед учнів та педагогічного колективу. Знання, отримані під час цього дня, можуть стати надійною опорою в разі виникнення надзвичайних ситуацій та сприяти загальній безпеці шкільної спільноти.
25.04.2024

#європейськийтижденьімунізації

Учні 5 класу ( кл.керівник Лях М.П.) долучилися до європейського тижня імунізації Всесвітній тиждень імунізації. Його мета нагадати про важливість щеплень для захисту від хвороб людей різного віку. Вакцинація — єдиний спосіб захиститися від потенційно смертельних недуг і можливість уникнути додаткових навантажень і на здоров’я громадян, і на систему охорони здоров’я загалом.
23.04.2024

#Всесвітній_день_книги

#Всесвітній_день_книги Для учнів 1 та 2 класу ( кл. керівники Матвієнко С.А. та Дугельна О.М.) провели годину спілкування та учні розповіли про свої улюблені книги. Всесвітній день книги та авторського права — відзначається щорічно 23 квітня. Святкують цей день у 190 країнах світу. Традиція святкування Дня книжки народилася в Каталонії (Іспанія), де 23 квітня з 1923 року на День Юрія традиційно дарували троянду за кожну куплену книжку. Неможливо переоцінити важливість цього унікального винаходу. Книга - це незамінний носій інформації. Завдяки книгам ми не тільки отримуємо простий і зрозумілий доступ до ідей і знань, моральних і духовних цінностей, ми торкаємося до справжніх творчих досягнень та розумінню краси нашого людства. У світі багатого культурного різноманіття, саме книга є певним вікном у просторі і часі, що відкриває перед нами різні цивілізації і соціальні культури, історичні повороти і неминучий прогрес.
23.04.2024

Міжнародний день англійської мови

В рамках проведення «Всесвітнього Дня англ.мови» для учнів 5 - 9 класів вчитель англійської мови Москаленко С.П. провела бесіду та вікторину для знавців історії та популярності англ. мови. 23 квітня кожного року відзначаємо Міжнародний день англійської мови. Дата святкування обрана на честь дати народження й смерті славетного англійського драматурга, національного символу Англії – Вільяма Шекспіра. Подію започаткувала Організація Об’єднаних Націй 19 лютого 2010 року. Вивчайте англійську мову!!!
22.04.2024

Міжнародний день Землі

22 квітня на планеті відмічається Міжнародний День Землі, покликаний об'єднати людей в справі захисту навколишнього середовища, нагадати про те, що планета, яка дарувала нам життя, унікальна й має потребу в турботі й захисті. Міжнародний день Землі – свято чистої Води, Землі і Повітря. Для учнів 1 ,2, 3 та 4 класів ( кл.керівники Матвієнко С.А., Дугельна О.М., Сисенко Л.М. та Мандрика Г.Я.) провели виховні години до дня Землі. День нагадування про страшні екологічні катастрофи, день, коли кожна людина може задуматися над тим, що він може зробити у вирішенні екологічних проблем, поборовши в собі байдужість. Цей день покликаний об’єднати людей планети в справі захисту навколишнього середовища. У цей день кожен мешканець планети може зробити свій маленький внесок у справу захисту навколишнього середовища: очистити від сміття прилягаючі території, висадити хоча б одне дерево.
18.04.2024

Міжнародний день пам’яток та історичних місць

Для учнів 10-11 класів вчитель історії Іваненко Д.М. провела інформаційну бесіду «День пам’яток історії та культури». Україна – це унікальна держава в плані збереженості на її території великої кількості об’єктів національної та всесвітньо вагомої історико-культурної спадщини.. У кожному регіоні є свої визначні пам'ятки − перлини української землі. Це справжній скарб, наша гордість і надбання. До наших днів збереглися середньовічні фортеці, палаци та садиби, стародавні монастирі та храми (у деяких з них і понині проводяться служби), багато інших унікальних архітектурних витворів мистецтва, що навіки прославили своїх майстрів. Україна сповнена своїми дивами. Вона несказанно багата на культурні пам'ятники та різні історичні визначні пам'ятки, але чи буде у наших нащадків можливість помилуватися ними, доторкнутися до минулого, цілком залежить від нас. Вивчайте, гордіться та бережіть свою історію!
12.04.2024

#Всесвітній_день_авіації_та_космонавтики

Для учнів 6 та 7 класу ( кл.керівники Лашина А.В. та Іваненко Д.М. ) провели для учнів гру " Космічні ігри " та "Космічну вікторину ". Учні виконують цікаві пізнавальні завдання, дізнаються більше про космос. День авіації та космонавтики відзначають 12 квітня в усьому світі. На думку науковців, космічний потенціал України надзвичайно високий.
11.04.2024

Міжнародний день визволення в’язнів фашистських концтаборів

Для учнів 7-11 класів вчитель історії Іваненко Д.М. провела інформаційну годину «Фашистські табори смерті». 11 квітня світова спільнота вшановує пам’ять в’язнів фашистських концтаборів. У березні 1945 року на території найбільшого концентраційного табору Бухенвальд, коли керівництво табору та більша частина охорони втекли, в’язні підняли збройне повстання. Коли 11 квітня в концтабір увійшли американські війська, повсталі вже перебрали на себе контроль над табором смерті. Згодом день входження американців на територію Бухенвальду був прийнятий як дата, коли відзначається Міжнародний день визволення в’язнів нацистських концтаборів.