Новости

Новости: 715
02.04.2024

#Міжнародний_день_дитячої_книги

Учні 1 та 2 класу ( кл.керівники Матвієнко С.А. та Дугельна О.М.) долучилися до фоточеленджу "Фото з моєю улюбленою книгою". 2 квітня весь світ відзначає Міжнародний день дитячої книги. Вважається, що дитяча література з'явилася у ХVІІІ ст., коли вийшли у світ такі книги, як «Робінзон Крузо» Д. Дефо і «Подорожі Гуллівера» Дж. Свіфта. А через століття діти вже читали спеціально написані для них книги - казки братів Грімм і Г.Х. Андерсена.
01.04.2024

#деньсміху #1квітня

Для учнів 4 класу ( кл. керівник Мандрика Г.Я ) провела вікторину "Сміємось, отже не здаємось!" Щорічно 1 квітня ми відзначаємо День сміху – позитивне, жартівливе та веселе весняне свято, особливістю якого є дотепні розіграші. Попри те, що свято неофіційне, воно дуже популярне в багатьох країнах, і кожна має для нього свої особливі традиції. В одних країнах 1 квітня називають Днем сміху, в інших – Днем дурня. В цей день кожен не проти пожартувати над оточуючими, ніхто не застрахований від розіграшів і навіть найсерйозніші мимоволі посміхаються.
31.03.2024

#Герої_рідного_краю

Криворізька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів долучилася до роботи над обласним проєктом «Герої рідного краю», який передбачає видання збірки матеріалів за напрямом «Меморіал памʼяті». Проєкт започатковано з метою фіксації у пам’яті злочинів війни, розв’язаної сусідньою країною – росією; увічнення в пам’яті українського народу подвигу земляків, які полягли, захищаючи волю та незалежність рідної Батьківщини. Учасники освітнього процесу провели пошукову роботу зі збору та систематизації матеріалів про участь земляків, воїнів ЗСУ, які загинули захищаючи рідну землю.
22.03.2024

Безпека під час весняних канікул!

Напередодні весняних канікул, з метою попередження та недопущення нещасних випадків, для учнів Криворізької ЗОШ І-ІІІ ступенів були проведені інструктажі по темі "Безпека життєдіяльності учнів під час весняних канікул". Бажаємо всім безпечних весняних канікул.
21.03.2024

#Деньпоезії

Учні Криворізької ЗОШ І-ІІІ ступенів долучилися до фоточеленджу «Родинні читання» до Всесвітнього дня поезії.
20.03.2024

20 березня – Всесвітній день Землі!

Мета цього дня - привернути увагу громадськості до нашого спільного дому - планети Земля, нагадати людям про необхідність дбайливого ставлення до природи і турботу один про одного. Цей день є приводом зайвий раз замислитися про те, що нас оточує.
17.03.2024

#НаціональнийТижденьЧитання #тижденьпоезії2024

Учні 5-6 класу Криворізької ЗОШ І-ІІІ ступенів (керівник Малєєва Л.В.) долучаються до Всеукраїнської акції «Національний тиждень читання. Тиждень поезії», ініційованої «Українським інститутом книги». Мета акції: консолідувати українське суспільство навколо читання , як життєвої стратегії. Тема тижня у цьому році – «Дім». Гасло тижня: «Ріки незмінно течуть додому»(І.Шувалова)
15.03.2024

"Масляна до нас прийшла, млинців гору принесла"

Учні 2, 3 та 5 класу ( кл. керівники Дугельна О.М., Сисенко Л.М. та Лях М.П.) долучилися до флешмобу "Смачні млинці". Масляна – це пустотливе і веселе прощання людей із зимою і зустріч весни. Весна несе нам пожвавлення всієї природи, тепло, сонячне світло. Люди з давніх часів шанували весну як початок нового життя, вшановували Сонце. Тому і почали пекти млинці – круглі, жовті, гарячі і рум’яні як ясно сонечко.
14.03.2024

Це свято людей, які за покликом власного серця стали на захист рідної Батьківщини та боронять її від загарбників. Саме 14 березня 2014 року перші добровольці з Майдану Незалежності вирушили на тренувальну базу, для формування подальшого українського добровольчого батальйону. Для учнів 3 класу ( кл.керівник Сисенко Л.М.) провела виховну годину. Завдяки добровольцям – їхній мужності, відданості національним інтересам і щирому патріотизму вдається зупиняти російського агресора і сьогодні. Дякуємо і шануємо тих, хто став на захист незалежності, суверенітету і територіальної цілісності держави від самого початку російської агресії. Вічна пам’ять полеглим і слава тим, хто продовжує боротьбу!
14.03.2024

14 березня Міжнародний день числа «Пі» (International π Day).

День числа π почали відзначати досить давно. Англійською мовою назва грецької літери, що українською називається "пі", звучить "пай" - як і слово "пиріг" англійською, тому День числа π математики відзначають пирогами. Учні Криворізької ЗОШ І-ІІІ ступенів долучилися відзначення числа «Пі» та приготували пироги.