Новости

Новости: 715
14.02.2023

День Святого Валентина

День Святого Валентина 14 лютого є неофіційним святом усіх закоханих, яке пройшло крізь століття і сьогодні широко відзначається у всьому світі. Цей день, коли згадують ім’я святого, за популярністю може позмагатися хіба що з Днем Святого Миколая.
12.02.2023

Міжнародний День дітей-солдатів (День Червоної Руки).

Учні 8 класу приєдналися до вшанування пам’яті дітей-солдатів. Подію започаткувала Організація Об’єднаних Націй у 2009 році, коли офіційно набрав чинності протокол щодо участі неповнолітніх у військових діях. Понад 100 країн та багато міжнародних організацій підтримують Міжнародний день пам’яті дітей-солдатів.
10.02.2023

#ДеньПарасольки☔☔☔

Учні початкових класів долучилися до флешмобу " Моя парасолька". У календарі є багато дивних та незвичних дат. 10 лютого відзначають День парасольки. Колись парасолька була атрибутом розкоші та влади.
09.02.2023

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ПІЦИ

9 лютого 2023 року учні Криворізької ЗОШ І-ІІІ ступенів долучилися до святкування Міжнародного дня піци.
07.02.2023

ДЕНЬ БЕЗПЕЧНОГО ІНТЕРНЕТУ В ШКОЛІ.

7 лютого оголошено Міжнародним Днем безпечного Інтернету. Щорічна кампанія, яка проходить в Україні за підтримки Європейської комісії, покликана привернути увагу суспільства до проблеми безпечної поведінки в Інтернеті, розказати батькам про ті ризики, на які можуть натрапити діти та підлітки в глобальній мережі, та як захистити себе від цих ризиків.
07.02.2023

Інформаційну годину "Вступ. НМТ 2023- найголовніша інформація для кожного абітурієнта"

7 лютого класний керівник Лях М.П. з учнями та батьками 11 класу організувала інформаційну годину "Вступ. НМТ 2023- найголовніша інформація для кожного абітурієнта" , на якій заступник директора з навчально-виховної роботи Шевчук Л.О. ознайомила з умовами вступу до ВНЗ, з орієнтовним розкладом НМТ, з предметами, які потрібні для вступу. Бажаємо нашим учням успіхів у навчанні та гарних результатів при складанні НМТ.
06.02.2023

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ БЕЗ МОБІЛЬНОГО ТЕЛЕФОНА

Учні Криворізької ЗОШ І-ІІІ ступенів Криворізької сільської ради доєдналися до акції День без мобільного телефону, що триває впродовж трьох днів, з 6 до 8 лютого, закликає людей проводити час без цього пристрою, щоб позбутися залежності від нього.
03.02.2023

КВЕСТ «ПОДОРОЖ ЧУДЕРНАЦЬКИМИ КРАЇНАМИ»

Мета квесту активізувати розумову діяльність учнів, розвивати логічне мислення, формувати інтерес до STEM-предметів, використовуючи цікаві інтерактивні вправи, формувати пошукові здібності, виховувати впевненість у собі та цілеспрямованість. Таким чином, пройшовши всі завдання квесту, діти використали знання з природознавства, інформатики, математики, логіки в нестандартній ситуації, попрацювали з https://learningapps.org/ та Google Classroom отримали гарний настрій.
02.02.2023

ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ВОДНО-БОЛОТНИХ УГІДЬ

Ця подія покликана привернути увагу громадськості і урядів різних країн світу до цінності водно-болотних угідь для підтримання стійкого розвитку нашої планети.
02.02.2023

ДЕНЬ БАБАКА

День бабака щорічно відзначається 2 лютого. Це свято особливо люблять у США та Канаді, але й українці не лишаються осторонь. Люди спостерігають за маленькою твариною та її поведінкою. Вважається, що з її дій можна зрозуміти, чи скоро настане весна. День бабака популярний у всьому світі - тепер у багатьох країнах є свої бабаки-провісники.