News

News: 715
Feb 14, 2023

День Святого Валентина

День Святого Валентина 14 лютого є неофіційним святом усіх закоханих, яке пройшло крізь століття і сьогодні широко відзначається у всьому світі. Цей день, коли згадують ім’я святого, за популярністю може позмагатися хіба що з Днем Святого Миколая.
Feb 12, 2023

Міжнародний День дітей-солдатів (День Червоної Руки).

Учні 8 класу приєдналися до вшанування пам’яті дітей-солдатів. Подію започаткувала Організація Об’єднаних Націй у 2009 році, коли офіційно набрав чинності протокол щодо участі неповнолітніх у військових діях. Понад 100 країн та багато міжнародних організацій підтримують Міжнародний день пам’яті дітей-солдатів.
Feb 10, 2023

#ДеньПарасольки☔☔☔

Учні початкових класів долучилися до флешмобу " Моя парасолька". У календарі є багато дивних та незвичних дат. 10 лютого відзначають День парасольки. Колись парасолька була атрибутом розкоші та влади.
Feb 9, 2023

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ПІЦИ

9 лютого 2023 року учні Криворізької ЗОШ І-ІІІ ступенів долучилися до святкування Міжнародного дня піци.
Feb 7, 2023

ДЕНЬ БЕЗПЕЧНОГО ІНТЕРНЕТУ В ШКОЛІ.

7 лютого оголошено Міжнародним Днем безпечного Інтернету. Щорічна кампанія, яка проходить в Україні за підтримки Європейської комісії, покликана привернути увагу суспільства до проблеми безпечної поведінки в Інтернеті, розказати батькам про ті ризики, на які можуть натрапити діти та підлітки в глобальній мережі, та як захистити себе від цих ризиків.
Feb 7, 2023

Інформаційну годину "Вступ. НМТ 2023- найголовніша інформація для кожного абітурієнта"

7 лютого класний керівник Лях М.П. з учнями та батьками 11 класу організувала інформаційну годину "Вступ. НМТ 2023- найголовніша інформація для кожного абітурієнта" , на якій заступник директора з навчально-виховної роботи Шевчук Л.О. ознайомила з умовами вступу до ВНЗ, з орієнтовним розкладом НМТ, з предметами, які потрібні для вступу. Бажаємо нашим учням успіхів у навчанні та гарних результатів при складанні НМТ.
Feb 6, 2023

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ БЕЗ МОБІЛЬНОГО ТЕЛЕФОНА

Учні Криворізької ЗОШ І-ІІІ ступенів Криворізької сільської ради доєдналися до акції День без мобільного телефону, що триває впродовж трьох днів, з 6 до 8 лютого, закликає людей проводити час без цього пристрою, щоб позбутися залежності від нього.
Feb 3, 2023

КВЕСТ «ПОДОРОЖ ЧУДЕРНАЦЬКИМИ КРАЇНАМИ»

Мета квесту активізувати розумову діяльність учнів, розвивати логічне мислення, формувати інтерес до STEM-предметів, використовуючи цікаві інтерактивні вправи, формувати пошукові здібності, виховувати впевненість у собі та цілеспрямованість. Таким чином, пройшовши всі завдання квесту, діти використали знання з природознавства, інформатики, математики, логіки в нестандартній ситуації, попрацювали з https://learningapps.org/ та Google Classroom отримали гарний настрій.
Feb 2, 2023

ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ВОДНО-БОЛОТНИХ УГІДЬ

Ця подія покликана привернути увагу громадськості і урядів різних країн світу до цінності водно-болотних угідь для підтримання стійкого розвитку нашої планети.
Feb 2, 2023

ДЕНЬ БАБАКА

День бабака щорічно відзначається 2 лютого. Це свято особливо люблять у США та Канаді, але й українці не лишаються осторонь. Люди спостерігають за маленькою твариною та її поведінкою. Вважається, що з її дій можна зрозуміти, чи скоро настане весна. День бабака популярний у всьому світі - тепер у багатьох країнах є свої бабаки-провісники.