Новости

Новости: 715
06.03.2023

#Дивись_під_ноги_дивись_куди_ідеш

Вчителі Криворізької ЗОШ І-ІІІ ступенів Криворізької сільської ради пройшли навчання в рамках онлайн-курсу із мінної безпеки: «Дивись під ноги! Дивись, куди ідеш», який присвячений правилам поводження з вибухонебезпечними предметами, та отримали відповідні сертифікати.
03.03.2023

Всесвітній день дикої природи

Щороку 3 березня відзначається Всесвітній день дикої природи, встановлений у 2013 році Генеральною Асамблеєю ООН. Для гуртківців екологічного напрямку вчитель Іваненко Д.М. провела інформаційну годину "Природа - наш дім, а ми - господарі в нім"
01.03.2023

Всесвітній день цивільної оборони

Для учнів 1, 3 та 6 класів ( кл. кер. Дугельна О.М., Мандрика Г. Я. та Іваненко Д.М. провели інформаційні години - головним завданням яких було підвищення рівня поінформованості про готовність до запобігання нещасних випадків, стихійних лих, катастроф і т.д. та заходів, що вживаються в разі цих надзвичайних ситуацій, а також відзначення роботи та досягнень національних служб порятунку, відповідальних за боротьбу з лихами, вшанування пам'яті жертв.
26.02.2023

Масляна прийшла, весну привела!

Неможливо уявити собі завершення зими без традиційного масляного тижня, під час якого кожен може поласувати млинцями. Надзвичайно весело, цікаво та смачно в нашому закладі пройшов онлайн-флешмоб «Масляна до нас прийшла, млинців гору принесла!»
24.02.2023

Вітаємо з перемогою!!!!

За результатами ІІІ (обласного)етапу Всеукраїнської учнівської Олімпіади з біології у 2022-2023 н.р. Бебешко Тетяну Андріївну, ученицю 11 класу Криворізької ЗОШ І-ІІІ ступенів нагороджено дипломом переможця ІІІ ступеня. Дякуємо учителю наставнику Брильовій Наталі Миколаївні!
24.02.2023

РІК НЕЗЛАМНОСТІ

365 днів повномасштабної війни. Рік переживань, страху, болю, сліз, втрат, віри та надії... Для учнів 1-11 класів Іваненко Д.М. провела загальношкільний пам'ятний захід " Рік незламних людей, незламної волі і незламної країни".
23.02.2023

"Україна- країна нескорених"

Наближається 24 лютого – річниця страшної і жорстокої війни в Україні. Ми з жахом згадуємо початок війни, згадуємо, як ми сподівалися, що вона швидко закінчиться, але ж ні… Минув рік, рік знищення нашої країни, нашої мови, нашої культури. Для учнів 5-го і 8-го класу ( Кл. кер. Лашина А.В. та Дугельний Д.А.) провели виховні години "Україна- країна нескорених", "В моїй Україні сьогодні війна".
23.02.2023

Річниця з Дня народження Лесі Українки

Напередодні святкування річниця з Дня народження Лесі Українки для учнів 8-11 класів був проведений виховний захід "Як змінювалися жіночі образи в українській літературі". Учні спостерігали над еволюцією образів жінок в українській літературі: від звичайної сільської жінки до жінки- військовослужбовиці.
21.02.2023

Міжнародний день рідної мови.

Сьогодні, 21 лютого, світова спільнота відзначає Міжнародний день рідної мови. Мова – це історія народу, його світогляд, інтелектуальний та духовний результат кількатисячолітньої еволюції кожного етносу.
21.02.2023

Міжнародний день рідної мови

21 лютого з нагоди святкування Міжнародного дня рідної мови для учнів 7-10 класів була проведений турнір "Своя гра", де учні успішно, із захопленням проходили різні блоки запитань, знаходили українські відповідники, підбирали влучні вислови, дізнавалися про українських митців. Дякуємо Малєєвій Ларисі Валентинівні за чудову атмосферу, гарний настрій.