Новости

Новости: 668
01.06.2023

Прощання з початковою школою.

1 червня пройшов випускний для учнів 4-го класу «Прощання з початковою школою».
01.06.2023

Презентаційна сесія «Виховні наративи Дня вшанування пам’яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії росії проти України та Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні»

Згідно з планом методичної роботи Донецького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти сьогодні, 1 червня, відбулась презентаційна сесія «Виховні наративи Дня вшанування пам’яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії росії проти України та Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні» , у якій взяла участь заступник директора з виховної роботи Іваненко Дар'я Миколаївна.
01.06.2023

День захисту дітей.

Для учнів 3 класу ( кл.кер. Мандрика Г.Я) провела інформаційну годину до Дня захисту дітей.
31.05.2023

Останній дзвоник

Удруге закінчення навчального року в Україні пройшло в умовах війни. Останній дзвоник очікують з нетерпінням і діти, і батьки, і освітяни, але наразі для всіх це свято набуває нового змісту. Дружна родина Криворізької ЗОШ І-ІІІ ступенів продуктивно працювала увесь рік, тому 31 травня 2023 року дистанційний останній дзвоник не лише сповістив про закінчення навчання, але й про час для підведення підсумків. Цього навчального року учні засвоїли нові знання, стали активними учасниками і переможцями предметних олімпіад та конкурсів.
31.05.2023

"Безпека на літніх канікулах. Мінна безпека".

Для 5, 6 та 8 класів ( кл. кер. Лашина А.В., Іваненко Д.М. та Дугельний Д.А.) провели виховні години "Безпека на літніх канікулах. Мінна безпека". Пам'ятайте, що літні канікули – це можливість набратися нових сил, енергії, оздоровитися, закріпити набуті знання та отримати нові.
31.05.2023

"Безпека на літніх канікулах. Мінна безпека".

Для учнів 1,2,3 та 4 класів ( кл.кер. Дугельна О.М., Сисенко Л.М., Мандрика Г.Я та Матвієнко С.А. провели бесіди з попередження дитячого травматизму:
23.05.2023

#ДеньГероїв

Для учнів 6-го класу ( кл.кер. Іваненко Д.М.) провела виховну годину присвячену усім Героям України.
23.05.2023

День Героїв

23 травня - День Героїв. Свято величі духу українських воїнів- борців за волю України. Дякуємо за наш спокій, за мир, за честь, за гідність нашим синам, чоловікам, братам. Для учнів 9-го класу ( кл.кер. Москаленко С.П.) провела виховну годину з нагоди Дня Героїв.
19.05.2023

День пам'яті жертв політичних репресій

День пам'яті жертв політичних репресій — щорічний національний пам'ятний день в Україні, що припадає на третю неділю травня.
18.05.2023

Одягни вишиванку, Україно моя!

Сильні, вільні, незламні українці, з Днем вишиванки!