Новости

Новости: 668
15.09.2023

Міжнародний день демократії

Учні 9 класу разом з вчителем Іваненко Д.М. долучилися до лекції «ЩО ТАКЕ ДЕМОКРАТІЯ?» до Міжнародного дня демократії.
15.09.2023

Профілактика інфекційних хвороб

Для учнів 6 та 7 класів ( кл. керівники Лашина А.В та Іваненко Д.М.) було проведено інформаційну бесіду з переглядом презентації на тему "Профілактика інфекційних хвороб". Діти дізналися про вакциноврегульовані інфекційні хвороби, їх симптоми, перебіг і наслідки.
15.09.2023

Профілактика інфекційних хвороб

Для учнів 9 класу ( кл. керівники Дугельний Д.А.) було проведено інформаційну бесіду з переглядом презентації на тему "Профілактика інфекційних хвороб". Діти дізналися про вакциноврегульовані інфекційні хвороби, їх симптоми, перебіг і наслідки.
15.09.2023

Міжнародний день демократії

Для учнів 10 класу вчитель Дугельний Д.А. провів інформаційну годину "Свобода думки. Міжнародний день демократії" до Міжнародного дня демократії
15.09.2023

Профілактика інфекційних хвороб

Для учнів 2 та 4 класу ( кл. керівники Дугельна О.М. та Мандрика Г.Я) було проведено інформаційну бесіду з переглядом презентації на тему "Профілактика інфекційних хвороб". Діти дізналися про вакциноврегульовані інфекційні хвороби, їх симптоми, перебіг і наслідки.
13.09.2023

World Cleanup Day

Щороку в третю суботу вересня проходить акція Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day», участь у якому приймає понад 190 країн. Цього року акція відбувається під гаслом: «Хай небо буде мирним, а Україна чистою!». Терміни проведення – з 16 серпня по 16 вересня 2023 року.
13.09.2023

Тиждень безпеки дорожнього руху

В рамках тижня для учнів 5 та 7 класу ( кл. керівники Лях М.П. та Іваненко Д.М.) провели виховні години на тему "Безпека руху - запорука життя і здоров'я".
13.09.2023

Тиждень безпеки дорожнього руху

Для учнів 3 та 4 класу ( кл. керівники Сисенко Л.М та Мандрика Г.Я.) провели бесіди «Правила поведінки учасників дорожнього руху ». Кожен, хто є учасником дорожнього руху, повинен дотримуватися певних вимог. Вони встановлені для збереження життя і здоров'я людей. Щоб не було лиха на дорозі, треба знати ПДР.
09.09.2023

Виставка малюнків «Світ спорту»

Спорт варто по праву назвати особливо важливим аспектом в житті кожної людини. Саме тому з раннього дитинства треба заохочувати учнів до занять фізичною культурою та спортом. З цією метою і було проведено виставку дитячих малюнків.
09.09.2023

#ЧЕЛЕНЖ Учні Криворізької ЗОШ І-ІІІ ступенів долучилися до фоточеленджу "Спорт - таємна зброя, яка веде нас до Перемоги!!!!"

Учні Криворізької ЗОШ І-ІІІ ступенів долучилися до фоточеленджу "Спорт - таємна зброя, яка веде нас до Перемоги!!!!" Щорічно у другу суботу вересня в Україні відзначають "День фізичної культури і спорту" - свято здорового способу життя і радості від отриманих результатів