News

News: 668
Sep 9, 2019

75-і роковини початку депортації українців з Лемківщини

Ця пам'ятна дата встановлена відповідно до постанови Верховної Ради України від 18 грудня 2018 року.
Sep 9, 2019

Міжнародний день пам’яті жертв фашизму

З 1962 року було прийнято вважати кожну другу неділю вересня Міжнародним днем пам’яті жертв фашизму. Цей день був визначений саме у вересні, тому що на цей місяць припадає дві пов’язані з Другою світовою війною дати – день її початку і її повного завершення.
Sep 6, 2019

76 - річниця звільнення Донбасу від німецько - фашистських загарбників

Мітинг до 76 - річниці звільнення Донбасу від німецько - фашистських загарбників
Sep 3, 2019

Урок "Я маю право"

У кожного з нас є права, і ми повинні добре знати їх та вміти ними користуватися. Але слід знати не лише свої права, а й обов’язки. Прагнучи відстояти свої права, не порушувати права інших.
Aug 24, 2019

День Незалежності України

День Незалежності України- державне свято України, яке відзначається щороку 24 серпня на честь ухвалення Верховною Радою УРСР Акта проголошення незалежності України, що прийнято вважати датою створення держави Україна в її сучасному вигляді.
Aug 23, 2019

День Державного Прапора України

День Державного Прапора України- свято України, присвячене одному з її державних символів — Прапору України. Відзначається щорічно 23 серпня.
Jun 14, 2019

День батька в пришкільному таборі відпочинку "Дитяча оселя"

День батька — щорічне свято на честь татусів, що відзначається в більшості соціально розвинутих країн. В Україні День батька відзначається в третю неділю червня
Jun 13, 2019

Квест-гра "Конституція-основний закон нашої держави" в пришкільному таборі відпочинку "Дитяча оселя"

28 червня наша країна відзначає День Конституції.Багато років тому в Україні було прийнято Основний Закон держави. Цей акт закріпив незалежність українського народу, зробив його справжнім володарем суверенітету. Щоб ознайомити дітей з історичними передумовами прийняття Основного Закону України, прослідкувати шлях, пройдений нашою державою від Конституції Пилипа Орлика до прийняття нової Конституції України,вихователі пришкільного табору відпочинку "Дитяча оселя" провели квест-гру "Конституція-основний закон нашої держави"
May 16, 2019

День вишиванки

Всесвітній день вишѝванки — міжнародне свято, яке покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого українського одягу. Дата проведення — щороку в третій четвер травня (будній день).У цей день кожен охочий може долучитись до свята, одягнувши вишиванку на роботу, до університету, школи чи садочка.
May 9, 2019

День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Мітинг присвячений Дню перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.