Новости

Новости: 715
14.10.2022

З Днем захисників та захисниць України!

З Днем захисників та захисниць України!
14.10.2022

День захисника України, Днем українського козацтва та святом Покрови Пресвятої Богородиці!

Щирі вітання з Днем захисника України, Днем українського козацтва та святом Покрови Пресвятої Богородиці! Нехай Матір Божа захищає від усякого лиха кожного захисника і захисницю, оберігає на життєвих дорогах, надає сил на нові звершення та перемоги! Міцного здоров'я, відваги, мужності, незламності духу, мирного неба і пам'ятайте - ми чекаємо вас вдома #Україна_понад_усе #дякую_ЗСУ
11.10.2022

Патріотичний смайл до Дня захисників і захисниць України та Дня українського козацтва.

Участь в обласному конкурсі квіткових композицій та бліц-конкурсі українського патріотичного смайлу до Дня захисників і захисниць України та Дня українського козацтва.
07.10.2022

УКРАЇНЦІ НЕЗЛАМНІ!!!

УКРАЇНЦІ НЕЗЛАМНІ!!!
07.10.2022

Усмішка -це поцілунок душі.

Усмішка є запорукою міцного здоров'я та довголіття.Тому,давайте частіше дарувати один одному гарний настрій та усмішки!
07.10.2022

ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ УСМІШКИ

Кожного року в першу п'ятницю жовтня святкується Всесвітній день усмішки (World Smile Day). Це чудове свято виникло завдяки американському художнику Харві Беллу (Harvey Ball). Саме він є автором відомого на весь світ логотипу – смайлика!
04.10.2022

Всесвітній день захисту тварин.

Відзначення Всесвітнього дня тварин – це нагода вчергове нагадати про те, що люди – сусіди та друзі усіх живих істот. Саме на плечі людей покладена відповідальність за захист та процвітання майбутніх поколінь представників фауни.
02.10.2022

ПРИВІТАННЯ ВЧИТЕЛЯМ ВІД ВИПУСКНИКІВ

Вітаємо з Днем вчителя! Від щирого серця дякуємо Вам за цю почесну і шановну працю. Дякую за наші знання, за наші майбутні успіхи та досягнення. Ваші слова назавжди збережуться в наших думках, а Ваша доброта – в наших серцях.
01.10.2022

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЛЮДЕЙ ПОХИЛОГО ВІКУ.

Другий місяць осені починається з особливої дати. 1 жовтня у всьому світі відзначають Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблеєю ООН. А в Україні це також і День ветерана.
01.10.2022

У цей день ми вітаємо всіх тих, хто любить музику і присвятив їй своє життя, тих, хто пише музику і дарує її людям або просто слухає. Адже вона викликає прекрасні емоції і почуття.