News

News: 715
Sep 8, 2023

"Олімпійський тиждень- 2023"

В рамках відзначення Дня фізичної культури і спорту кл. керівники 1 та 2 класу Матвієнко С.А. та Дугельна О.М. провели олімпійський урок під девізом: «Здорові діти – майбутнє України».
Sep 7, 2023

Онлайн лекція, щодо запобігання вчиненню правопорушень серед дітей. Діти ознайомилися з межами адміністративної та кримінальної відповідальності.

Для учнів 7-9 класів Криворізької ЗОШ І-ІІІ ступенів інспектор сектору ювенальної превенції Покровського районного управління поліції ГУНП в Донецькій області лейтенант поліції Циганок Ганна Андріївна провела для учнів онлайн лекцію, щодо запобігання вчиненню правопорушень серед дітей. Діти ознайомилися з межами адміністративної та кримінальної відповідальності.
Sep 5, 2023

Міжнародний день благодійності

5 вересня відзначається Міжнародний день благодійності. Педагог-організатор Коврижко О.А. провела для учнів Криворізької ЗОШ І-ІІІ ступенів виховну годину " День благодійності". День благодійності – це свято добра, цього дня люди в усьому світі об’єднуються, щоб підтримати та допомогти тим, хто потребує допомоги найбільше.
Sep 1, 2023

«В єдності наша сила»

Класні керівники 3 та 4 класу Сисенко Л.М. та Мандрика Г.Я. провели для учнів перші уроки «В єдності наша сила» та Ми- українці: честь і слава незламним!" Метою уроку є усвідомлення якими мають бути українці, виховання любові до рідної землі.
Sep 1, 2023

" Разом до перемоги "

Класні керівники 5 та 6 класу Лях М.П. та Лашина А.В.провели для учнів перші уроки " Разом до перемоги "та Ми- українці: честь і слава незламним!" На уроці учні дізналися багато нового та цікавого про свою Батьківщину. Учні відповідали на питання вікторини, складали асоціаціі до слова «Украіна» і проходили вебквест «Все буде Украіна!».
Sep 1, 2023

«Нині – вільна й незалежна Україна-ненька. Її ревно захищають нові козаченьки»

Класні керівники 9 та 10 класу Дугельний Д.А. та Москаленко С.Пь.провели для учнів перші «Нині – вільна й незалежна Україна-ненька. Її ревно захищають нові козаченьки» та" Разом до перемоги " Ми перегорнули сторінки новітньої історії, з'ясували, що для кожного з нас Україна, згадали і вшанували пам'ять героїв-захисників...
Sep 1, 2023

" Перший раз у перший клас"

Класні керівники 1 та 2 класу Матвієнко С.А. та Дугельна О.М. провели перші уроки " Перший раз у перший клас" та" Ми українці: честь і слава незламним!" який посприяв вихованню патріотичних почуттів, любові до України, гордості за Батьківщину і наших захисників. Діти намалювали чудові соняхи, як символ пам'яті героїв України.
Sep 1, 2023

" Ми- українці: честь і слава незламним!"

Класні керівники 7 та 8 класу Іваненко Д.М. та Коврижко О.А. провели для учнів перші «З відданістю Україні в серці» та " Ми- українці: честь і слава незламним!"
Sep 1, 2023

Свято Першого дзвоника!

1 вересня 2023 року у Криворізькій ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшло свято Першого дзвоника! Директор школи Наталя Миколаївна Брильова привітала всіх з чудовим святом Днем Знань, який відкриває перед кожним з учнів нові обрії пізнання себе і світу захоплень, побажала всім учням, батькам, вчителям міцного здоров’я, наполегливості та успіхів у навчанні. Також на свято завітали Голова Криворізької військової адміністрації Анна Іванівна Черкашина та начальник гуманітарного відділу освіти Лариса Іонасівна Грибаускас, які побажали приємних вражень, творчого натхнення, успіхів і звершень у навчальному процесі.
Sep 1, 2023

"Ти як? Повертаємося до школи."

На початку свята " Першого дзвоника", практичний психолог школи Лях М.П. провела онлайн спілкування з учнями. Діти переглянули презентацію про ментальне здоров'я, виконували вправи , створили дерево вдячності, виготовили згорток побажань для країни. Налаштувалися на навчання, поспілкувалися, обмінялися думками та враженнями. Разом до ПЕРЕМОГИ!