News

News: 715
Oct 4, 2023

Всеукраїнського уроку доброти «Гуманне відповідальне ставлення до тварин» до дня захисту тварин.

Для учнів 2 та 3 класу ( кл. керівники Дугельна О.М. та Сисенко Л.М.) долучилися ндо Всеукраїнського уроку доброти «Гуманне відповідальне ставлення до тварин» до дня захисту тварин. Тому, що саме, 4 жовтня – у світі відзначають Всесвітній день тварин (World Animal Day).
Oct 2, 2023

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ БОРОТЬБИ ПРОТИ НАСИЛЛЯ.

Щорічно 2 жовтня відзначається Міжнародний день боротьби проти насилля. Мета цього дня – бажання затвердити культуру миру, терпіння, розуміння та ненасильства. В цей день на виховній годині в 5 класі практичний психолог Лях М..П. розповіла учням притчу "Про жорстокість", повторили типи жорстокого поводження з дітьми, розглянули декілька життєвих ситуацій, в яких визначили вид насильства, вказали агресора і жертву ситуації, розглянули поради як запобігти насильству та як уникнути ситуацій, які можуть призвести до насильства.
Oct 1, 2023

Акція «Намалюй захиснику».

#ГідніГероїв2023 До Дня Захисника і Захисниць України учні 1, 2 та 3 класу ( кл. керівник Матвієнко С.А., Дугельна О.М. та Сисенко Л.М.) долучилися до акції «Намалюй захиснику».
Oct 1, 2023

Міжнародний день людей похилого віку

Учні 1, 2 та 3 класу ( кл. керівники Матвієнко С.А., Дугельна О.М. та Сисенко Л.М.) долучилися до фотофлешмобу " Мої дудусь і бабуся".
Oct 1, 2023

Міжнародний день людей похилого віку

Сьогодні відзначається Міжнародний день людей похилого віку — свято, присвячене нашим старшим співгромадянам. Цей день — чудова нагода висловити повагу і підтримку для тих, хто набув величезного досвіду та мудрості. Учні 6 класу ( кл. керівник Лашина А.В.) долучилися до фотофлешмобу " Мої дудусь і бабуся".
Oct 1, 2023

Акція «Намалюй захиснику».

До Дня Захисника і Захисниць України учні 5 класу ( кл. керівник Лях М.П.) долучилися до акції «Намалюй захиснику»
Oct 1, 2023

«Ми роду козацького діти ,землі української цвіт».

1 жовтня вся Україна святкує славне свято -День Захисника і Захисниць України. Для учнів 7 та 9 класу ( кл.керівники Іваненко Д.М. та Дугельний Д.А.) провели для учнів виховну годину на тему «Ми роду козацького діти ,землі української цвіт».
Oct 1, 2023

"Оберіг для українського воїна"

До Дня захисника України та Дня українського козацтва учні 5 класу ( кл. керівник Лях М.П.) виготовили листівки "Оберіг для українського воїна".
Oct 1, 2023

День Захисника і Захисниць України

1 жовтня вся Україна святкує славне свято -День Захисника і Захисниць України. Для учнів 3та 4 класу ( кл.керівники Сисенко Л.М. та Мандрика Г.Я. ) провели для учнів виховну годину на тему «Козацької слави одвічна сурма».
Oct 1, 2023

«Хай живе козацька воля, хай живе козацька доля»

1 жовтня вся Україна святкує славне свято -День Захисника і Захисниць України. Для учнів 5 та 6 класу ( кл.керівники Лях. М.П. та Лашина А.В. ) провели для учнів виховну годину на тему «Хай живе козацька воля, хай живе козацька доля»