News

News: 715
Mar 13, 2024

#воїнисвітла24 #дітиДонеччини

Обласна акція «Воїни світла за покликом серця»
Mar 12, 2024

Презентація Платформи пам’яті «Меморіал».

Презентація Платформи пам’яті «Меморіал».
Mar 8, 2024

Все починається з жінки…

Для учнів 5 та 6 класу ( кл. керівники Лях М.П. та Лашина А.В.) провели квест «Все починається з жінки…» ,захоплююча подорож часом, щоб розкрити історію, де все починається з жінки та квест до свята 8 березня
Mar 8, 2024

День Державного Гімну України

Для учнів 2, 9 та 10 класу ( кл.керівники Дугельна О.М., Дугельний Д.А. та Москаленко С.П.) провели виховні години "Стежками духовності" та інтелектуальну гру "Факт чи фейк про Державний Гімн України"
Mar 6, 2024

До 210-річчя від дня народження Т. Г. Шевченка

Його ім’я стало символом України. Його називають провісником нового життя, народним пророком, титаном духу, який уболівав за долю рідного народу, тому й залишив нащадкам духовний заповіт, що передається із покоління в покоління, від роду до роду. Духовну велич і красу українського слова він підніс на найвищу височінь. Тарас Шевченко був, є і навіки залишиться найголовнішою особистістю у становленні нашої держави. 9 березня минає 210 років від дня народження національного генія і пророка, духовного батька українства Тараса Григоровича Шевченка.
Feb 26, 2024

#КРИМ_ЦЕ_УКРАЇНА

26 лютого виповнюється 10 років спротиву окупації Криму та початку війни, яку розгорнула росія проти України. Цей день для відзначення героїзму та мужності громадян України, які проживають на тимчасово окупованій території АРК і м. Севастополя, у відстоюванні територіальної цілісності України встановлено Указом Президента України від 26 лютого 2020 року № 58. З метою формування ціннісного ставлення до українського народу, Батьківщини, держави та нації, з нагоди Дня спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя для учнів 7 класу ( вчитель Іваненко Д.М.) було проведено патріотично-інформаційну годину на тему: «Крим – це Україна»;
Feb 23, 2024

"ВИСТОЯЛИ - ПЕРЕМОЖЕМО! "

24 лютого минає 2 річниця початку повномасштабної війни в Україні. В Криворізькій ЗОШ І-ІІІ ступенів вчитель Іваненко Д.М. провела патріотичний виховний онлайн-захід для учнів 1-11 класів "«ВИСТОЯЛИ - ПЕРЕМОЖЕМО!»”. Під-час заходу учні згадали історичні події, що передували повномасштабній агресії, події, які зблизили українців, наших маленьких друзів, і звісно, наших воїнів-захисників! Мета виховного заходу полягає у формуванні почуття гордості й приналежності до незламного українського народу, який героїчно боронить власну державу, і як наслідок – готовності до посильної участі у справі захисту суверенітету України та відновлення її територіальної цілісності, долучення до волонтерського руху, допомога армії; глибокої пошани до загиблих героїв і вшанування їх світлої пам’яті; поваги до Збройних сил України й усіх причетних до справи захисту нашої Вітчизни і вдячності їм.
Feb 21, 2024

#деньрідноїмови

З нагоди святкування Міжнародного дня рідної мови учні 5 та 6 класу на уроці української мови презентували свої творчі роботи у вигляді хмарок слів, ребусів, філвордів,анаграм. Також виконували цікаві завдання на картках, які сподобалися дітям, підняли настрій, допомогли пригадати правила.
Feb 20, 2024

#НебеснаСотня


Feb 18, 2024

Обласний фотоогляд «Тризуб – відголос історії нашої нації»

#тризубвідголосісторії2024 #ПозашкілляДонеччини Учень 7 класу Криворізької ЗОШ І-ІІІ ступенів Скибунець Станіслав ( кл.керівник Іваненко Д.М.) долучився до обласного фотоогляду «Тризуб – відголос історії нашої нації». Щороку 19 лютого українці відзначають День Державного Герба України. Цього дня 1992 року Верховна Рада затвердила тризуб як Малий герб України, визначаючи його головним елементом великого Державного Герба. Він є одним із офіційних символів нашої держави, який уособлює в собі український народ, його культуру та звичаї.