News

News: 715
Nov 16, 2022

ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ҐУДЗИКІВ

Цікаве свято, про яке неодмінно здогадуються, а може навіть знають професійні кравці і їх уважні клієнти - «Всесвітній День ґудзиків», відзначається щорічно 16-го листопада.
Nov 16, 2022

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ТОЛЕРАНТНОСТІ

16 листопада весь світ відзначає День Толерантності. Саме в цей день ухвалили декларацію принципів терпимості. Для учнів школи вчителі провели виховні години, квести. Наше завдання, як педагогів- вчити дітей, не просто бути такими як всі, а , поважаючи інших, висловлювати свою точку зору, та відстоювати власну позицію. Будьмо толерантні один до одного.
Nov 16, 2022

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ БЕЗПЕКИ ДОРОЖНЬОГО РУХУ

Для учнів 5-6 класів Криворізької ЗОШ І-ІІІ ступенів була проведена година спілкування "Безпека на транспорті в умовах воєнного стану".
Nov 15, 2022

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ БЕЗПЕКИ ДОРОЖНЬОГО РУХУ

Учні початкової школи Криворізької ЗОШ І-ІІІ ступенів намалювали малюнки «Школярі за безпеку дорожнього руху» до тижня безпеки дорожнього руху.
Nov 15, 2022

ХІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

У Криворізькій ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся ІІ (на рівні територіальної громади) етап ХІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.
Nov 14, 2022

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ БЕЗПЕКИ ДОРОЖНЬОГО РУХУ

14 листопада учні та вчителі Криворізької ЗОШ І-ІІІ ступенів приєдналися до круглого столу на тему «Безпека дорожнього руху в умовах воєнного стану».
Nov 11, 2022

Всесвітній день орігамі (World Origami Days).

11 листопада - Всесвітній день орігамі. Щодо походження оригамі є деякі розбіжності, але напевно можна сказати, що розвинулось оригамі саме в Японії. Спочатку це була забавка переважно для дітей, доки Йосідзава Акіра не додав нові технології. З 1960-х мистецтво оригамі почало активно поширюватись у всьому світі, з'явилися такі напрями, як модульне оригамі, кірикомі, чисте оригамі.
Nov 11, 2022

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЕНЕРГОЗБЕРЕЖЕННЯ

Щорічно 11 листопада відзначають Міжнародний день енергозбереження. До цієї події долучилися і учні Криворізької ЗОШ І-ІІІ ступенів. Діти дізналися про способи енергозбереження та альтернативні джерела енергії, чому важливо економити енергію.
Nov 10, 2022

Інтелектуальній грі "Знавці української мови"

Продовжуючи тиждень писемності, учні 6-7 класів взяли участь в інтелектуальній грі "Знавці української мови" ( вчитель української мови та літератури Шевчук Людмила Олександрівна). Діти розгадували різні мовні шаради, добирали синоніми, складали прислів'я, удосконалювали мовні знання.
Nov 10, 2022

«МОВА МОЄЇ КРАЇНИ»

Напередодні цього дня учні 5-го, 9-го та 11 класу (вчитель Малєєва Лариса Валентинівна ) взяли участь у Всеукраїнському інтернет-конкурсі «Мова моєї країни». Вітаємо переможицю конкурсу Бебешко Тетяну, ученицю 11класу.