News

News: 668
Jan 7, 2024

Міжнародний математичний конкурс "Кенгуру"

Отож 15-17 грудня 2023 року учні Криворізької ЗОШ І-ІІІ ступенів ( вч. математики Лашина А.в.) також долучились до часточки математичної краси і культури і спробували свої сили у Всеукраїнському етапі конкурсу . А отримані сертифікати - особиста перемога кожного.
Jan 6, 2024

Вітаємо

Вітаємо учнів Криворізької ЗОШ І-ІІІ ступенів Криворізької сільської ради з перемогою в ІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з екології Броваренка Івана учня 11 класу, з географії та математики Єрмакова Дмитра учня 9 класу, з математики Братковську Ангеліну ученицю 7 класу та бажаємо гідно представити нашу школу в ІІІ(обласному) етапі
Jan 5, 2024

Освітній Суп

Учениця 7 класу Дугельна Ксенія доєдналася до проєкту та отримали не тільки знання, але й сертифікати. Продовжуємо працювати на результат!!!
Jan 2, 2024

Участь в обласному етапі Всеукраїнського заочного конкурсу фоторобіт юних фотоаматорів «Моя країна – Україна!» (осінній цикл)

Учениця 5 класу Широких Олександра ( кл. керівник Лях М.П.) взяла участь в обласному етапі Всеукраїнського заочного конкурсу фоторобіт юних фотоаматорів «Моя країна – Україна!» (осінній цикл) та була нагороджена сертифікатом за участь.
Dec 29, 2023

Фоточелендж " Моя Новорічна ялинка"

Учні Криворізької ЗОШ І-ІІІ ступенів долучилися до фоточеленджу " Моя Новорічна ялинка"
Dec 27, 2023

Новорічне свято 2024

Вчитель Іваненко Д.М. провела для учнів 6-11 класів новорічний квест: "У пошуках новорічних пригод". Учні разом з вчителями виконуючи завдання з героями, отримували нагороду і переходили на інший рівень та кожен отримав від новорічного дракона- символа року передбачення на майбутнє. Новорічний настрій було забезпечено!!
Dec 27, 2023

Новорічне свято 2024

Зважаючи на реалії воєнного часу, вчитель Іваненко Д.М. провела для учнів 1-5 класів новорічний онлайн- квест " У пошуках Дракона". Учні опинилися в справжній новорічній круговерті: святкові вікторини, мандрівки, квести, танцювали запальний танок-руханку.
Dec 22, 2023

Безпечні зимові канікули.

З метою попередження надзвичайних ситуацій та забезпечення необхідною інформацією з учнями 5, 6, 7 та 10 класу ( кл. керівники Лях М.П., Лашина А.В., Іваненко Д.М. та Москаленко С.П.) були проведені інформаційні години "Безпечні канікули 2023-2024'.
Dec 22, 2023

Безпечні зимові канікули

Для учнів 1,2,3 та 4 класу ( кл. керівники Матвієнко С.А., Дугельна О.М., Сисенко Л.М. та Мандрика Г.Я.) провели уроки - інструктажі "Безпечні зимові канікули - 2024" з метою збереження життя і здоров'я учнів. Мирних та веселих зимових канікул!
Dec 7, 2023

Флешмоб «Зроби фото з хусткою»

Учні Криворізької ЗОШ І-ІІІ ступенів в День української хустки, долучилися до флешмобу «Зроби фото з хусткою».