Новости

Новости: 668
13.11.2023

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ БЕЗПЕКИ ДОРОЖНЬОГО РУХУ

13 листопада учні та вчителі Криворізької ЗОШ І-ІІІ ступенів приєдналися до круглого столу у рамках реалізації заходів ІІ Десятиліття дій з безпеки дорожнього руху 2021-2030, проголошеного Генеральною Асамблеєю ООН.
10.11.2023

Заняття з питань охорони та первинного інструктажу на робочому місці для кочегарів котелень

10 листопада 2023 року провідним інспектором відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Покровського районного управління Головного управління ДСНС України у Донецькій області, лейтенантом служби цивільного захисту Кущ Ганною Максимівною було проведено заняття з питань охорони та первинного інструктажу на робочому місці для кочегарів котелень закладів освіти Криворізької сільської ради.Також розглянуті питання мінної безпеки, дій працівників у разі виявлення вибухонебезпечних та підозрілих предметів.
07.11.2023

Онлайн-руханка "Цікава фізкультура" - Всеукраїнський проєкт "Єдина Україна". Учні Криворізької ЗОШ І-ІІІ ступенів долучили

07.11.2023 у Кіровоградській області відбулась онлайн-руханка "Цікава фізкультура" - Всеукраїнський проєкт "Єдина Україна". Учні Криворізької ЗОШ І-ІІІ ступенів долучилися до участі у заході Всеукраїнська руханка "Спорт заради розвитку".
02.11.2023

Інтегрований урок з української мови, літератури та музики.

Учні Криворізької ЗОШ І-ІІІ ступенів Криворізької сільської ради приєднались до інтегрованого уроку з української мови, літератури та музики, який провели заслужений працівник освіти Олександр Авраменко та відомий український артист Артем Пивоваров.
01.11.2023

День заснування Європейського Союзу

1 листопада свiтова спільнота вiдзначатиме День заснування Європейського Союзу. Для учнів 9 класу ( вчитель Іваненко Д.М.) провела з учнями тематичну бесіду "День народження Європейського Союзу".
27.10.2023

Обласний захід «Українська – мова єднання незламних».

27 жовтня 2023 року з нагоди Дня української писемності учні, учителі, батьки Криворізької ЗОШ І-ІІІ ступенів Криворізької сільської ради на базі освітнього консультаційного пункту долучилися до обласного заходу «Українська – мова єднання незламних», у межах якого був проведений телеміст «Українська мова – мова незламних».
25.10.2023

БЕЗПЕЧНІ ОСІННІ КАНІКУЛИ ❗️

В осінь, коли листя починає фарбувати світ у неймовірні відтінки, і теплі дні перетворюються в запашні вечори, настав час, який всі чекають - осінні канікули. Для учнів 7 та 10 класу ( кл. керівники Іваненко Д.М. та Москаленко С.П.) інструктаж - бесіду "Безпечні осінні канікули!
25.10.2023

БЕЗПЕЧНІ ОСІННІ КАНІКУЛИ ❗️

В осінь, коли листя починає фарбувати світ у неймовірні відтінки, і теплі дні перетворюються в запашні вечори, настав час, який всі чекають - осінні канікули. Для учнів 5 та 6 класу ( кл. керівники Лях М.П. та Лашина А.В.) Інструктаж - бесіду "Безпечні осінні канікули!
25.10.2023

БЕЗПЕЧНІ ОСІННІ КАНІКУЛИ ❗️

Осінні канікули - це перша можливість відпочити у навчальному році, їх слід провести цікаво й корисно, а головне- безпечно. Для учнів 3 та 4 класу ( кл. керівники Сисенко Л.М. та Мандрика Г.Я.) провели інструктаж "Безпечні канікули".
25.10.2023

БЕЗПЕЧНІ ОСІННІ КАНІКУЛИ ❗️

Осінні канікули - це перша можливість відпочити у навчальному році, їх слід провести цікаво й корисно, а головне- безпечно. Для учнів 1 та 2 класу ( кл. керівники Матвієнко С.А. та Дугельна О.М.) провели інструктаж "Безпечні канікули".